Saga räknar

Man undrar ju hur smart ungen är :)  Igår gick hon omkring här hemma och sa ett, tå, te, fyja, fem,ses.  Vi visste att hon kunde räkna till tre men inte till sex!
I torsdags hade vi hovslagaren här till hästarna och Sagis fick följa med och titta när han slog på skorna på Crazy, men det var inte så jätteintressant.  Hon ville bara mata hästarna så hon hämtade en hink med lite havre i sadelkammaren (hon vet precis vilket som är haje (havre).  Sen öppnade jag till Walle så fick hon ge honom det.
Ingen vidare skärpa men hon satt ju inte still en sekund...det var viktigt att klappa Walle hela tiden :)
Den lilla hästskötaren!  Hon fick för sig att hon skulle hålla handen på honom istället för att klappa under tiden han åt.  Så hon stod bara helt stilla och höll den bakom örat.  Det är väl nån healing hon har lärt av sin mormor :)
Måste bara få in den här bilden oxå...jag släppte Fölis och Crazy på ridbanan för ett tag sen och då ställde de upp sig så här fint.  De är verkligen som syskon de här 2.  De älskar varandra och gnäggar om den ena kommer för långt bort.  Så jag kallar de för storebror och lillebror.

Kommentarer
Postat av: Berit

Fina bilder. Han kommer att bli en riktig SNYGGING lilla fölis.

Saga är underbar :)

2011-06-16 @ 06:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0