Ev förekommer ngn svordom i detta inlägg

Idag har jag sagt upp mig från mitt jobb!!!  Japp, det fanns ingen annan utväg, man kan inte tåla hur mycket elakt skit som helst.  Och samtalet med jobbet idag fick bägaren att rinna över.  Det hela gick ut på att jag ville veta varför jag, som varit där i 10 år inte blir tillfrågad om mer tid, när de nu anställer en till som får lika mycket tid som jag och dagtid dessutom.  Känns ju lite underligt...svaret var att jag har en dålig attityd, dåliga värderingar och det var helt enkelt "hela min personlighet och den är ju svår att ändra på"  Det samtalet var fan i mig det mest självförtroendesänkande jag varit med om på läääänge!  Tydligen fick man inte undra över såna här saker heller.  Man ska bara hålla truten, rätta in sig i ledet och le!

Till på köpet får jag höra att det är ett flertal av mina kollegor som tycker att jag snackar skit.  Jag undrar bara vem jag hinner prata med???  Jag är inte ens där på dagtid och kan prata med de flesta i personalen.  Enligt mig så pratar ALLA skit.  Jag har aldrig lyckats hitta en arbetsplats där det inte förekommer skitsnack.  Och dessa kollegor har man trott man var kompis med i 10 år.  Nej fy fan säger jag bara...trodde jag hade vänner på jobbet. 

Fick oxå höra att jag skulle rannsaka mig själv.  Undrar vem som skulle behöva det...jag har i alla fall aldrig tyckt att jag är en person med dålig attityd som har svårt med andra människor.  Men jag kanske har fel? 

Har aldrig känt mig uppskattad på jobbet och då är det bättre jag är nånstans där nån tycker jag är bra.  Så det fick bli en uppsägning.  Tacken för 10 år på ett och samma ställe var en falsk rad med ett Lycka till i ett mail.  Nej nu är det dags för ett bättre jobb!!!  Ska bli lite halvtidsbonde till att börja med, kanske kan göra nån nytta i alla fall.  Som ni förstår så blir det inga bilder till det här inlägget...;)

Tidig julklapp

Idag har vi varit och fikat hos Thomas syster.  Planerat lite vem som gör vad av julmat mm.  På hemvägen fixade jag stallet och tog in hästarna vid halv 5.  Det var full storm ute och de verkade glada över att ha kommit in i sina boxar.  Saga följde med farmor hem en liten stund tills jag var klar.  När jag skulle hämta henne så passade jag på att ta posten.  i lådan låg ett roligt paket från gulligaste moster Gudrun!  Hon hade köpt en jacka till Saga. Det skulle vara en julklapp men Gudrun tyckte hon behövde använda den innan jul!  Tack älskade moster för du är så gullig!!! 

Pepparkaksbak

Bloggar lite i efterskott om vårt pepparkaksbak hos Valter och Yvonne.  Vi var där förra söndagen och bakade, barnen var oxå med.  Jag och Saga tittade mest på.  Saga gillar degen och fick smaka några små bitar.  Annars gick hon mest omkring och lekte med Liams leksaker :)Idag har vi varit i stan en runda och handlat några julklappar.  Sen var det meningen att Saga och jag skulle tittat på det ridande luciatåget i Påryd men vi kom försent så det var redan slut...hon får kolla in Lucia imorgon på Lukas skola istället fast det blir väl utan hästar!

Advent med visselpipa

Saga knatar ju omkring i hela huset nu och hennes favoritsysselsättning är att ta på sig alla mössor vantar och skor som hon kan hitta!  Sen går hon omkring med mössan på sig jättelänge och blir genomsvett!
Hon har oxå blivit expert på att blåsa i visselpipa.  Hon hittade den i Lukas rum där hon brukar vara och rota i det mesta.  Skönt med en storebror som inte är hemma jämt :))
Hennes nya grej är att stå på huvudet
Jag har oxå hunnit göra lite adventsfint här hemma och faktiskt hunnit baka både lussekatter och pepparkaksmuffins som jag varmt kan rekommendera!  Hur goda som helst!  Så här fick adventsljusstaken bli i år
Denna veckan har jag kommit igång lite med hästen igen!  Han har fått vila en och en halv vecka nu pga att han inte hade några snösulor.  Hovis var här i onsd och satte dit både sulor och broddar så nu har jag ridit torsd och fredag i djup snö.  Härligt faktiskt!  Crazy gillar inte att underlaget är för hårt så det passar honom med snö.
Fölis fick sina hovar verkade för första gången hos mig i onsd.  3dje gången i hans liv.  Han skötte sig fantastiskt bra.  Inga dumheter, bara gick runt lite...bästa Fölis!!!  Idag ska vi kolla på Gabriellas dansavslutning i sporthallen. Hoppas kunna få några bra bilder men det brukar vara så dåligt med sittplatser så vi får se hur det går...

RSS 2.0