Liten kvällstur til stallet

Hur kan man bäst spendera en lördagskväll?  Jo man matar Saga så hon klarar sig ett par tre timmar, tar med sig en liten medhjälpare och går till stallet.  Vi gjorde i ordning både Channie och Crazy och tände på ridbanan.  Då började det regna!  Typiskt!  Men det var bara att sätta igång ändå.  Gabriella ledde runt Crazy under tiden jag började longera Channie.  Hon var superduktig!  Hon fick en liten paus och då hoppade jag upp på Crazy.  Han kändes fin!  När jag var klar med det var det bara att ge sig upp på Channie oxå.  Hon gick kanon idag hon med!  Gabriella fick trava och skritta av Crazy och sedan rida honom bort till stallet efteråt!  De är bästa kompisar de 2.   
  
Liten tjej, stor häst! 

Channie till höger i bild fick vänta färdig i boxwn när vi gjorde i ordning Crazy så vi kunde få ut båda samtidigt på banan.  Det gäller att vara effektiv när man får ensamtid i stallet. 

Dagen före...

Det är ju så här varje år, jag tror att jag ska ta ett rum per dag och fixa i ordning.  Typ putsa fönster och torka golv och sätta upp adventsstjärnan och så.  Sen ska man ha allt färdigt som till idag men så blir det aldrig.  Jag har fått fram 3 stjärnor och lite ljusstakar i alla fall. Och mina julkoner eller vad man ska kalla dem...ni får se på bilderna vad jag menar. 

Den här hittade vi på Åhléns för 2 år sen.  Hade fått för mig att det skulle var en stor röd i det här fönstret.

Här är de röda julkonerna. 

Annars har det inte hänt så mycket idag.  Jag har varit hos Pållarna och ska dit ikväll igen och rida.  Channies ägare kommer och kollar lite.  Thomas och alla barnen har varit i grannbyn och kollat på körning i skogen med häst och sen var de hos Gunnar på Lövshult och kollade fåren.  
De har hunnit med att spela lite DS oxå.
 

Duktiga Saga

Var bara tvungen att lägga in en bild på hur duktig Saga har blivit på att lyfta huvudet när hon ligger på magen. 
Hennes hår ser så roligt ut på kort som en liten hjälm på nåt sätt:)

Vår blogg!

Äntligen ska vi ge oss på ett försök till en blogg...ta det med en nypa salt så här i början!  Det blir väl lite skrivet om Saga, hästarna, gården och allmänt viktiga grejer!  Oss som det här handlar om är Cilla, Thomas, Gabriella, Lukas och Saga.  Ev oxå lite om hästarna Channie, Crazy och Walle.  Katterna Gollan och Saga.  Ja det var faktiskt så att katten hette Saga innan bebisSaga ens var född så nu heter hon lilla katten för hon är yngst.  

 
Vårt hus i Runtorp 

Alla 3 syskonen Nilsson.  Här var Saga bara 1 dag gammal.
 
Så här stor har Puppie blivit nu! Lite över 3 månader, herregud vad tiden går!  Vet inte riktigt varför men vi kallar henne alltid för Puppie eller Puppan. 
I går kom Gabriella och Lukas.  Gabriella och jag tog in hästarna medans Thomas, Lukas och Puppan åkte upp till skogen för att kolla en skördare.  Både Thomas och Lukas är ju galna i maskiner.  Själv fattar jag inte riktigt hur kul det kan vara att åka upp i skogen på kvällen och kolla en maskin som fäller träd i mörkret.
Puppie gillar verkligen sina syskon, hon blir jätteglad vaje gång de kommer!  
Nu på Söndag är det julskyltning och då ska jag handla!  Snälla snälla moster Gudrun gav mig ett presentkort som jag ska försöka handla upp om jag hittar nåt.  Det blir nåt till Saga oxå för det blir det alltid när man är på stan känns det som.  Men presentkortet var bara till mig fick jag stränga order om:)

Förra gången Lukas och Gabriella var här så hade vi pepparkaksbak med Valter, Yvonne och deras son Liam.  Yvonne hade gjort degen och den var sååååå god!  Här kommer lite bilder från det oxå!  Tyvärr har vi inga bilder på de fina färdiga pepparkakorna, osmart fotograf! Gabriellas försök att borsta bort allt mjöl som hon fick på hela kroppen vid baket! 

Som sagt jag ska försöka skriva här ofta men det är ju inte varje dag det händer så mycket skoj.
Hörs snart igen! 
 

RSS 2.0