Bättre sent än aldrig

Är ju en usel bloggare men idag hade jag lite tid över så nu slänger jag in lite blandade bilder som vanligt!
Midsommar var vi hos Jocke och Johanna (de som var vittne när vi gifte oss).  Det var som vanligt väldigt mysigt med blandat folk allt från lilla Noomi som inte ens är ett till Johannas mormor på över 80.  Jockes systers kille har ett företag som heter Didgeridoo event och han hade tagit med sig sin "hoppborg/hinderbana".  Det gillade alla barn inklusive Saga.  Hon kan inte riktigt hoppa än och har ganska dålig balans så hon är lite försiktig.  Men hon hittade ett annat anv.område
Man måste vila lite ibland oxå!
Blomstertjejerna!
Fixande av midsommarstång och kransar
Lilla söta Noomi (med reservation för stavningen)
Tack till JP och Johanna för en trevlig midsommar!!!
Jag har äntligen hittat grejer att ha på vår skänk som numera har flyttat ut i korridoren som jag kallar det...
Jättefula små får i stål som jag tyckte var coola.  Köpte bara det här från början men nu har det fått en kompis oxå!
Hästarna går numera på bete.  Walle och Crazy på ett ställe och Svinto ihop med en annan ettårig hingst på ett annat bete.  Jag ville ju så gärna att han skulle få leka med en jämnårig men de 2 är världens tristaste hingstar...helt lugna och går bara och betar ihop.
Gabriella brukar hänga med mig till pållarna och kolla deras vatten och kolla upp de lite allmänt så de inte har nåt sår eller så. Hon är den bästa hästskötaren!
Kolla Svintos ögon, snällare häst finns nog inte!  När jag ger dem kraftfoder så tar det en stund för dem att äta upp och under tiden går jag och kollar efter en borttappad grimma.  Och när jag fösvinner bakom träden så kommer Svinto efter och gnäggar på mig så jag inte går för långt bort.
Gabriella kolla benen på Walle och Crazy vill oxå bli kollad!

RSS 2.0