Glömda bilder från söndagsshoppingen

Lite bilder från vår tur på stan idag!  Saga ville gå själv hela tiden.  Det var så härligt ute idag så hon kunde ha bara jeans och vindfleece.  Visserligen med tjockt under men ändå!
Lilla ungen är redan i shoppingtagen!  Det var en stackars liten kille i 5 årsåldern på HM som hade en Lucky Luketröja och Saga blev helt tokig i den och gick rakt fram och klappade honom på magen.  Han blev lite förskräckt kan man säga.
I slutet av förra veckan kom det rolig post i brevlådan.  Ett kuvert från moster Gudrun!  Det var 2 söta mössor till Saga.  Hon provade framför spegeln och såg väldigt nöjd ut.  De var från en tjej i Åre.  www.kicki.net
Detta var den ena som var lite tunnare och den andra är den fina med stjärnor som hon har på bilderna från shoppingen.  Tack moster de var perfekta!

Svinto med täcke!


I torsdags så var jag i stallet på kvällen och pysslade med Svinto!  Tog på honom täcke.  Han bryr sig inte om själva påklädandet men han tycker täcket verkar vara onödigt på nåt sätt :)


Lyxhelg!

I fredags kom Linda från Vimmerby hit och hälsade på!  Hur kul som helst!  På lördagen skulle vi ha en heldag på stan bara Linda och jag.  Vi åkte in så vi var där strax efter 10 då gick vi i alla affärer på Baronen, sen fikade vi på Kahls innan vi gick vidare upp i stan och betade av HM, Lindex, Polaren, Åhléns och bokade bord på Harrys till kvällen.  Sen åkte vi ut till Hansacity och gick runt modehuset, köpte ny ögonskugga och en klänning på HM.
Till sist tog vi en sväng på Giraffen och köpte byxor till Saga och en ryggsäck att ha till dagis.  Hon fick en fin röd NIKE.
Under tiden vi var i stan så hade de lite korvgrillning här hemma.  Grabbarna höll på med ved så Thomas hade fixat en grillplats vid vedmaskinen.
Yvonne, Farmor och lite av Liam
Linda och jag hade redan bestämt oss för vad vi skulle äta när vi var och bokade bord på em.  Så kl 20.00 var det äntligen dax för vår efterlängtade fläskfilé med potatisgratäng och grönpepparsås.  Vitlöksbröd och tzatsiki som förrätt så klart!  Suuupergott var det!
Det var en kanondag och kväll!   Tack till mamma som passade Saga hela dagen och sen hämtade Linda och mig i stan på natten!  Puss till dig lilla mamma!

Den lilla pratkvarnen

Hallå igen, nu var det länge sen sist.  Saga växer för varje dag som går och pratar som bara 17.  Hon kan säga: mormor, mamma, pappa, ta här(sitta här), om(kom), Gunnar, ägg, ost, itte(kisse), upp, tatte(traktor), katta(jacka), titte(napp), nanne(nalle), tänna(tända), hjärta och säkert några fler ord som jag inte kommer ihåg just nu.
Vi har fått dagisplats till henne i Tvärskog från 1 feb.  15 timmar i veckan till att börja med.  Jag jobbar ju bara extra än så länge så då får det bli så.  Hon kommer säkert gilla att leka med de andra barnen, känns som om hon börjar tycka att mamma är hyfsat trist :)
Nyvaken Saga hos farmor
På hästfronten är det ganska lugnt just nu. Håller på att få igång Crazy inför vårens tävlingar.  Hoppas han inte blir halt nu igen bara...om allt går bra så kanske vi får vara med i vår klubbs dressyrlag div 3.  Det hade varit skoj!  Lilla Fölis växer han oxå, lastade honom nu i veckan.  Det gick superbra!  Ställde in Crazy först i släpet och sen gick jag in och klappade lite på honom och då kom Fölis in av sig själv utan att jag ens behövde ta tag i grimskaftet.  Sen stod han så stilla därinne och när jag bad honom så backade han ut så försiktigt.  När det blir bättre vägar ska jag ta med honom till ridhuset och släppa honom där en stund.
Så här cool är han lilla Swinto.  Vågar ha huvudet i vattenbaljan samtidigt som vattenslangen är på.  Jag bara älskar den hästen!!!

RSS 2.0