Lyxhelg!

I fredags kom Linda från Vimmerby hit och hälsade på!  Hur kul som helst!  På lördagen skulle vi ha en heldag på stan bara Linda och jag.  Vi åkte in så vi var där strax efter 10 då gick vi i alla affärer på Baronen, sen fikade vi på Kahls innan vi gick vidare upp i stan och betade av HM, Lindex, Polaren, Åhléns och bokade bord på Harrys till kvällen.  Sen åkte vi ut till Hansacity och gick runt modehuset, köpte ny ögonskugga och en klänning på HM.
Till sist tog vi en sväng på Giraffen och köpte byxor till Saga och en ryggsäck att ha till dagis.  Hon fick en fin röd NIKE.
Under tiden vi var i stan så hade de lite korvgrillning här hemma.  Grabbarna höll på med ved så Thomas hade fixat en grillplats vid vedmaskinen.
Yvonne, Farmor och lite av Liam
Linda och jag hade redan bestämt oss för vad vi skulle äta när vi var och bokade bord på em.  Så kl 20.00 var det äntligen dax för vår efterlängtade fläskfilé med potatisgratäng och grönpepparsås.  Vitlöksbröd och tzatsiki som förrätt så klart!  Suuupergott var det!
Det var en kanondag och kväll!   Tack till mamma som passade Saga hela dagen och sen hämtade Linda och mig i stan på natten!  Puss till dig lilla mamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0