Xtravaganza

Ställde mig på vågen i slutet av förra veckan och det var verkligen ingen rolig historia...jag har gått upp 20 kg sedan 07 när jag flyttade hit.  Katastrof!!!  När man bara sitter i sina mysbyxor och är mammaledig så bryr man sig inte liksom.  Resåren bara töjs ut lite till för varje kaka man stoppar i sig.   När jag gick på Xtravaganza 2006 så gick jag ju ner 20 kg och det kändes verkligen som att jag blev mig själv på nåt sätt.  Jag vill ju inte vara den här slöa personen som bara latar sig så fort det går.  Jag vill ha energi igen.  Kunna rida som innan.  När jag rider nu så känns det mest som om det är en klump som hoppar runt på hästryggen.  Allting är ju klumpigt på nåt sätt.  Jag kommer ihåg när jag gått ner så mycket så jag kunde känna mina höftben sticka ut.  Det är dit jag ska igen.  Så idag började jag dricka XVs drycker igen.  Ska leva på dem i 2 veckor och efter det dricka dem plus äta ett mål mat.  Så körde jag sist och det funkade ypperligt!  Så nu jäklar är det slut på den här fettbullens lata dagar!!!
Thomas åkte till stan för att hämta bildelar och tog med sig Saga så då passade jag på att gå ut och gå plus köra ett styrkepass här hemma efteråt.
kan ju lägga in bilder så ni kan se hur illa det är :)
Här är Gabriella och jag sensommaren 2007.  Här ser man ansiktskonturerna väl:)
Här är det mer som ett klot...
Ja, nu kör jag så det ryker i alla fall.  Vi är ju bjudna på fint bröllop i sommar oxå och då måste man vara snygg!  Så snart är det -20kg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0