Helg igen!

Idag har vi varit i stallet och pratat med medryttarna som skulle ut en sväng i det underbara vädret!  Solen skiner och det är hyfsat varmt, dvs -2 eller så:)  Fick ett par bilder idag när hon sitter.  Hon sitter bra själv nu men man får vara intill och passa lite.
När Saga och jag skulle gå hem från stallet så mötte vi Thomas på vägen med nya elbilen.  En John Deere Gator.  Jag tyckte den var löjlig först och tjatade på att de skulle köpa en 4hjuling men Thomas var envis som vanligt när han har nån idé.  De ska ha den att köra med till skogen, hemifrån till korna och andra små sträckor här omkring. 
Idag var han på väg till stallet för att laga staketet till mina hästar så vi lastade upp barnvagnen på lilla flaket och åkte med!Han har till och med fått till namnen längst upp på dörren!  Ronny&Thomas Nilsson står det där så fint! 
Grejen är att jag har börjat gilla den här lilla bilen, jag tar den till stallet på morgonen och kör både vatten och hö ut till hagen.  Nu när staketen skulle fixas så var det hur smidigt som helst att ha verktyg och stängsel på den. 
Och den är faktiskt väldigt söt oxå.  Både värme och radio i den fina hytten! Här sitter de små prinsessorna och tittar på när pappa jobbar!
Närbild från hytten:)

En annan nyhet är ju vattenskadan vi fick i veckan som gick...Thomas hade lämnat diskmaskinen på när vi åkte hemifrån och när vi kom tillbaka så flöt det vatten i köket.  T torkade upp det och skulle sen gå och hämta nåt i tvrummet som ligger vägg i vägg med köket och då visade det sig att vattnen runnit in bakom spisen och ut på andra sidan väggen i vardagsrummet så det sipprade fint när man gick på parkettgolvet. 
Men vi är spända på vad förs.bolaget säger för vi hade tänkt oss ett billigt nytt golv nu när vi ska göra om köket:)  Har vi tur så får vi nytt golv i hela "korridoren" och vardagsrummet i och med att det är öppen planlösning och ett limmat golv så går det troligen inte att byta det bara där vattenskadan är.  Inget ont som inte har nåt gott med sig! 
Ritningarna till köket är nästan klara nu så vi hoppas det är lite på gång snart! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0