Veckouppdatering

Den här veckan har Saga börjat äta gröt!  Det är väl den största händelsen...annars har det mest varit lugnt.  Malin i stallet och jag har testat att ha hand om våra egna boxar istället föratt sköta allt åt varrandra halva veckan var så är det lite stalljobb varje dag nu.  Känns lättare tycker jag.  Saga kan stå ut att gå till stallet och kolla när jag mockar när det bara är 2 boxar men 6 boxar är det lite värre med...
Vi har köpt lite nya kläder till Saga från min kusins tjej Lena i Kristianstad.  Eller som pappa kallar henne: Butik Lena.  När Saga föddes så köpte han nämligen massor av kläder av Lena som Saga fick.  Lena och Fredrik har lilla Emmalisa som är exakt ett år äldre än Saga så storlekarna stämmer liksom med årstiderna. 
Det här inköpet bestod av: en kjol från PoP, en prickig röd body och prickiga vita tights från Kappahl, byxor från Molo, några tröjor, gröna byxor och en rosa tunika med gröna grodor på och en fin ljusturkos blus. Även den här fin tröjan med jordgubbar är från butik Lena



Emelie, Daniel och Romeo var här i lördags och hade med sig så fina presenter till Saga.  En brun manchesterklänning av ballongmodell och blommiga tights.  Allt från PoP och det passade perfekt till hennes fina kofta som jag precis hade köpt på PoPs rea!  Tack så jättemycket! 

Söndagen bestod av besök på Leos lekland och lite shopping på giraffen.  Bland annat gröt till Saga som hon fick på måndagen.  Hon var inte helt främmande för det.  Hon har ju fått vitamindroppar och magdroppar sen hon var en månad gammal så hon var ganska van vid skeden i alla fall.  Vet inte om hon fick i sig så mycket men det var ju första gången.









Resten av veckan fram till fredagen bestod väl av det gamla vanliga.  Stall och bebis alltså.  Inget annat nytt direkt.  Förutom att på torsdagen var vi på babycafé i Ljungbyholm.  Man fikar , pratar och har sångstund.  Saga gillar när man sitter i en ring och har bebisarna framför sig och sen spänner man upp ett tyg i olika färger mellan föräldrarna som man sen viftar lite med så det blir som ett böljande hav över bebisarna.  Lite dålig bild på tyget men jag hoppas ni fattar hur jag menar. 




Saga tycker det är såååå mysigt när tyget fladdrar över henne! Och i slutet på varje sångstund så blåser de såpbubblor och det gillar hon oxå mycket! 
I torsdags kväll kom G och L så på fredags morgonen fick vi gå upp tidigt för att köra G till skolan.  Jag skulle hälsa på Ia i deras nya hus i ljusstaden under tiden G var i skolan och T gjorde lite ärenden.  Saga har alltid gillat Ia men det är väl för att vi är så lika Ia och jag:)
Lukas och Thomas stannade oxå ett tag så vi fick nya frallor och lite goda kakor!  Sen åkte de och Ia och jag gick en promenad och kollade husen.  Sen hämtade T oss vid 12.  Då skulle vi förbi Maxi och leksaksaffären där för att köpa hoppgunga men de var slut...



När vi åkte från Ia kom vi på att vi skulle hinna äta lite lunch innan vi skulle hämta G i skolan så det fick bli en sväng till lantmännens restaurang.  Där var dagens fetaostfyllda pannbiffar med stekt potatis och rödvinssås.  Mycket gott!


Lukas tog så klart Spagetti och köttfärssås.  Det gör han alltid!


Sen hämtade vi G i skolan och åkte hemåt!  Dags för fredagsmys!

 

Lördagen bestod av ett besök i ridhuset.  Nya medryttaren Malin skulle testa Crazy.  Hon har ridit honom en gång innan här hemma bara.  Men det är ju lite svårt att göra nåt vettigt i det här rådande väglaget så därför fick det bli ridhuset.  Verkligen konstig bildkvalitet men ändå...

Idag söndag skulle G och jag till Norragården på vår sedvanliga söndagsutflykt.  Lite lastträning med de unga hästarna och under tiden red G lilla Eddy. 
Sen var vi bjudna till Valter och Yvonne på korvgrillning.  Väldigt mysigt men lite kallt! Vi hade runt -10 idag. 



Skönt att Saga sov hela tiden när vi var där:)



Valter och Liam



Lilla G  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0