Snöigt värre!

Så var det helg igen och lite bilder på gång!  Denna veckan har det inte hänt så mycket mer än att det har kommit massa snö som vanligt!
Jag hämtade mamma vid tåget i fredags förmiddag. Hon ska på nån kurs här över helgen.  Vi gick på stan en sväng och sen åkte vi ut till IKEA.  Jag fixade lite med våra ritningar på köket, det börjar arta sig!  Sen givetvis en sväng på MODEhuset:)  Det hade ju kommit lite nya rabattkuponger i brevlådan från Lindex så Saga fick en rosa body med hjärtan på och en pyjamas med bondgårdsmotiv (såklart!) Lukas fick en fin vårjacka.   
Sen åkte vi hem och myste lite när snön började falla! Saga somnade så lämpligt i bilen så jag kunde ta in hästarna när vi ändå körde förbi. 

 

Hon fick en ny leksak av Mormor på IKEA Den blev poppis direkt! 
Hon har ätit smakisar i en månad nu och blev lite förstoppad förra veckan.  Så vi tryckte i henne katrinplommonpuré, vilket inte är jättepopulärt.  Hon ryser och klöks lite då och då men det går ner. 


Mamma hade med sig en gåstol till henne.  Det hade vi pratat om länge att vi skulle köpa.  Den fick hon prova igår.  Hon fattade inte riktigt det här med fötterna men ljudet och knapparna var roliga!
Sagas nya vårjacka!  Lite stor än men hon växer ju så det knakar!Idag lörd var Saga och jag på promenad runt byn innan vi skulle släppa in hästarna och så här mycket snö är det nu!  Det här är alltså den översta tråden på elstaketet.  Inte konstigt att hästarna rymmer...


Snöig väg med Thomas hus "slumpen" som skymtar längre bort.Hästarna som står på rad och väntar på att komma in från den trista hagen, in till maten!
En snöig ridbana som inte är särskilt välanvänd just nu. 

Finaste hästen står sist i kön till insläppetTyckte det blev för trist med alla vinterbilder så det fick bli en från Karlskrona skärgård sommaren 2008 att avsluta med!  Man längtar lite faktiskt.  Hade inte varit dumt med en båttur i solsken i morgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0