Erik Grönwall

Hallå igen!  Igår hade Gabriella och jag en tjejdag.  Först var vi hos Berit och Kalle i Sävsjö och tittade på när Elin och hennes träningskompisar hade hoppträning hemma på deras fina bana.  Och där fick vi supergod fika efteråt.  Tårta, rulltårta bullar och saft!  Tack så mycket för att vi fick komma! 
Sen åkte vi hem och åt lite kvällsmat för att ladda inför vår tjejkväll på stan med rixfm festival på stortorget.  Gabriella ville helst se Anna Bergendahl och Erik Grönwall!  När det var slut så sa jag till Gabriella att vi skulle gå bakom scenen och se om vi kunde få autografer.  Vi försökte gå till höger men där var det avspärrat och då provade vi en annan gata lite längre ner och där kunde man gå bakom och upp vid stadshotellet ooch plötsligt var vi ensamma med Erik Grönwall som kom ut från scenen precis när vi kom fram.  Han skrev sin autograf på G:s arm med spritpenna och sen tog vi en bild.  Jag hade bara mobilen med mig och hade zoomat nyss och fick inte för mig att ändra det när Erik var så snäll och tog sig tid med oss så jag bara knäppte av och så här blev det:Vår turdag kan man säga att det här var!  Vi fick en parkering mitt i stan där det var precis överfullt sen gick vi till mitt jobb för att gå på toa och då ringde G:s mamma och sa att G fått en lillasyster. Sen träffade vi Erik G.  Vilken dag för en 8åring!   Köpte en rem till G oxå.  En som smakade sura hallon och när hon ätit den såg hon ut så här.  Helt sjukt mycket färgämnen måste det vara i det godiset...


 
Thomas fotade lite när jag red sist oxå så jag slänger in ett par bilder på pållen och mig.  Han börjar bli bättre nu men behöver gås igenom av kiropraktorn snarast. 

Och sen får lite blandade bilder på Saga avsluta.  Bilder som jag äntligen fått över i datorn från nya mobilen. 

Hon pekar på kissen som smyger i gräset. 
Här försöker hon ta kameranProvar den nya stickade tröjan som moster Gudrun har gjort! Sitter på hästen Walle i hagen.  Hon är galen i alla djur!Pappa och Saga kollar traktorfilm tillsammans.  Hon är galen i traktorer och andra maskiner oxå.  Satt och hoppade i fåtöljen när traktorerna körde på tvn.   Hon är inte speciellt intresserad av tvn annars...Ett av de få korten hon ser sur ut på. :)Hon är väldigt duktig på att klappa händerna. 


Kommentarer
Postat av: linnea kusin

vilken rolig dag du och g måste haft:)kan man rida på walle? vilken stor tjeja hon har blivit:)snart 1:) saknar er alla hälsa

2010-08-09 @ 18:24:11
Postat av: Berit

Så söt hon är lilla Saga. Underbart

2010-08-13 @ 08:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0