The renovation starts now!!!

Nu är allt ute ur köket!  I går kväll fick vi ut det sista, kyl, frys och till sist flyttade vi ut matbordet och Thomas älskade kökssoffa.  Jag försöker bearbeta honom att vilja måla den vit men vi får se hur det slutar.  
Fick lite besked om fläktsystemet idag...inte så kul.  Eller rättare sagt kul men dyrt! 
Över vår köksfläkt så finns det hela husets vent.system så vi visste inte riktigt hur vi skulle kunna byta själva köksfläkten i och med att den måste ha en öppna/stäng knapp och en on/off knapp.  Lite krångligt att förklara men det är typ så det funkar.  En ny sån skulle kosta 6500 och då kan vi lika gärna byta hela paketet och få upp det på vinden, på det sättet kan vi få en vanlig kåpa+fläkt i köket och det skulle bli absolut snyggast!  Men det skulle kosta runt 30000 och det hade vi ju inte riktigt planerat:(  Vi får se hur vi gör, de kommer på tisd och kollar det.  
Golvet har i alla fall blivit lagt idag!  Vilken skillnad!  Bytt brunspräcklig plastmatta ala 90tal mot ett lackat ekgolv!  Yippie säger jag!!!   
Här kommer lite bilder från köket!
Så här ser nya golvet ut!


Golvet helt klart!  Bara lite papp över så vi inte förstör det under renoveringen!
Ny bilder imorgon när stommarna börjar komma på plats!

Kommentarer
Postat av: Anna-Lena

Heeeeeeeej! KUL att du oxå bloggar!!! Har läst igenom hela nu! Kul oxå att få se Emma, jag har ju ingen kontakt med henne längre! Så SÖT dotter du har! :D Kul kul... har lagt till dig som favorit i min nu! :D MAssa kramar, Anna-Lena

2010-04-14 @ 21:50:15
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0