Lite mer kök!

I går var Saga och jag en stund i Nybro.  Där träffade vi mormor och Tommy för att gå på husvisning.  Det var 4 hus de skulle kolla på men Saga och jag skulle vara med på 3 av dessa som låg inne i Nybro.  När vi skulle kolla på första som var ett stort hus på 200 kvm ganska centralt så var Saga på G att somna och eftersom mamma sa att det här är det minst intressanta så gick jag en sväng på stan med Saga så hon fick sova.  Ringde till Thomas och berättade hur det var och då sa han: det blir säkert det de köper då och precis så var det.  När visningen var klar så sa mamma: det här var verkligen intressant och Tommy sa som vanligt: vi har i princip redan flyttat in:)))
De har lagt ett bud i dag!   

Köket går framåt och idag torsd är nog sista dagen Pelle är här sen får vi göra resten själva.  Det kommer bli så himla fint. Det blir mycket mer hemtrevligt och ombonat när den nya bänken kom på plats.  Blev lite mindre avlångt.  Det är väl det största problemet i det här huset tycker jag, alla rum är långsmala. 
 
Här är nya skafferiet som ska ha 2 dörrar och utdragbara lådor/trådbackar i hela.  Bredvid ska kyl/frysen stå.  Och där ska vara ett skåp över kylen oxå. 

Här blir det diskbänk med diskmaskin.  Vår gamla överskåp gick inte ända upp till taket så det blir stor skillnad med de här nya höga!  Den konstiga lådan med ventilationen, som sitter över fläkten ska bort.  Där blir en vanlig kåpa.  Sen har vi köpt induktionshäll så det blir lådor under den. 

Här är den nya bänken.  Tänkte ha nån fin fondvägg bakom och ekhyllplan. 

Till sist en bild på busbebis som äntligen kan ha sin Benettontröja som hon fick av moster Gudrun innan hon ens var född:)  Tack lilla moster för den! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0