Lilla Saga och katten

Underbart att äntligen få se lite asfalt igen efter all snö.  Idag skiner solen på en klarblå himmel!  Saga och jag ska in till stan i em och träffa Mia.  En tjej som brukade hjälpa mig med Walle förut. Vi har inte setts på väldigt länge så det ska bli såååå himla roligt! 
Annars har det väl inte hänt så mycket värt att rapportera om på sista tiden.  Hästarna rymmer som galningar eftersom det inte är nån ström på staketet när det är stora vallar med snö längs hela.  Så nu fick vi skicka hem lilla Ronja så vi får plats med alla i stallet.  Vi brukar ju ha 2 ute i lösdriften dygnet runt men det är inte kul om de rymmer under natten.  Igår hade jag Saga hos mig i soffan och katten Gollan som Saga bara älskar hoppade upp och la sig bredvid henne.  Hon blev överlycklig och började dra henne lite för hårt i pälsen.  Det verkar som om hon gillar djur väldigt mycket.  Hon skiner som en sol så fort hon ser katterna och hästarna kollar hon in oxå!  




Hon sitter väldigt bra själv nu fast man får passa henne lite.  Maten går det väl sådär med.  Hon äter gröt, fruktpuré, potatis och morot.  Lite annat oxå fast det är inga riktiga portioner än.  Hon gillar katrinplommonpuré och det är tur det för hennes mage är inte riktigt vad den borde vara.  Hon är prickig oxå så vi har varit hos doktorn ett par gånger.  De säger att det är svamp blandat m eksem så vi får se hur det blir med alla krämer vi har fått nu.    


Så här glad är hon när hon får vara med sin pappa! 



Hon är lite rolig när det gäller nappen!  Hon vill ha den i handen så det ser ut så här när hon sover i bilen:)


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Vad söt Saga är och vilka bra bilder! Det blir ju lättare för dig med hästar och allt om hon börjar äta mer och mer mat så jag håller tummarna för att hon snart fattar tycke för det =). Men annars får du njuta av att ha en så söt unge, de växer ju alldeles för fort.

/Elisabeth

2010-03-04 @ 09:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0