Erik Grönwall

Hallå igen!  Igår hade Gabriella och jag en tjejdag.  Först var vi hos Berit och Kalle i Sävsjö och tittade på när Elin och hennes träningskompisar hade hoppträning hemma på deras fina bana.  Och där fick vi supergod fika efteråt.  Tårta, rulltårta bullar och saft!  Tack så mycket för att vi fick komma! 
Sen åkte vi hem och åt lite kvällsmat för att ladda inför vår tjejkväll på stan med rixfm festival på stortorget.  Gabriella ville helst se Anna Bergendahl och Erik Grönwall!  När det var slut så sa jag till Gabriella att vi skulle gå bakom scenen och se om vi kunde få autografer.  Vi försökte gå till höger men där var det avspärrat och då provade vi en annan gata lite längre ner och där kunde man gå bakom och upp vid stadshotellet ooch plötsligt var vi ensamma med Erik Grönwall som kom ut från scenen precis när vi kom fram.  Han skrev sin autograf på G:s arm med spritpenna och sen tog vi en bild.  Jag hade bara mobilen med mig och hade zoomat nyss och fick inte för mig att ändra det när Erik var så snäll och tog sig tid med oss så jag bara knäppte av och så här blev det:



Vår turdag kan man säga att det här var!  Vi fick en parkering mitt i stan där det var precis överfullt sen gick vi till mitt jobb för att gå på toa och då ringde G:s mamma och sa att G fått en lillasyster. Sen träffade vi Erik G.  Vilken dag för en 8åring!   Köpte en rem till G oxå.  En som smakade sura hallon och när hon ätit den såg hon ut så här.  Helt sjukt mycket färgämnen måste det vara i det godiset...


 
Thomas fotade lite när jag red sist oxå så jag slänger in ett par bilder på pållen och mig.  Han börjar bli bättre nu men behöver gås igenom av kiropraktorn snarast. 





Och sen får lite blandade bilder på Saga avsluta.  Bilder som jag äntligen fått över i datorn från nya mobilen. 





Hon pekar på kissen som smyger i gräset. 




Här försöker hon ta kameran



Provar den nya stickade tröjan som moster Gudrun har gjort! 



Sitter på hästen Walle i hagen.  Hon är galen i alla djur!



Pappa och Saga kollar traktorfilm tillsammans.  Hon är galen i traktorer och andra maskiner oxå.  Satt och hoppade i fåtöljen när traktorerna körde på tvn.   Hon är inte speciellt intresserad av tvn annars...



Ett av de få korten hon ser sur ut på. :)



Hon är väldigt duktig på att klappa händerna. 


Evighetslänge

Nu var det så där länge sen jag uppdaterade bloggen igen!  Fortfarande lite knivigt att få över bilder från min mobil men det går med lite ansträngning. 
I sommar har vi varit på barnensgård med Valter, Yvonne och Liam.  Sen har vi varit på Öland med Jocke, Johanna, Ellen och John.  Då var vi i Byxelkrok och badade i Lyckesand.  Sen blev det Lammet och grisen på hemvägen.  Inte mycket bilder från den resan men här kommer några från barnens gård



Gabriella hade lite problem med sin jättelösa framtand...



Såå söta getter de har där.  De är verkligen små.  Det finns lite grisar, hästar, kaniner och katter där.  Barnen är ju så vana vid djur så de tyckte mest att getterna var roliga.  Det är kul att se hur fint alla djuren har det.  Väldigt fräscht och fint är det överallt! I år missade vi hölassåkningen men vi var i vattenlandet länge istället. 



Lukas och Liam kollar getterna



Saga i sin fina jordgubbsbaddräkt.  Hon är galen i vatten!  I Lyckesand badade hon med oss på djupt vatten i en specialbadring till bebisar. Det är som en liten stol med kant som en badring... Det var verkligen härligt för henne hon simmar med benen så mycket hon kan. 

Jag skulle ju tävlat med hästen 2/7 men när vi var på Öland några dagar innan så blev han halt...typiskt! Verkar som om det är samma fel som för 2 år sedan.  Så nu väntar vi på kiropraktorn som kommer nu i månadsskiftet.  Han är inte direkt halt längre men lite stel.  Vi försöker hålla igång honom så gott det går jag och medyttaren.  Han är ju ändå världens bästa häst!



Pappa och Saga i Vita sand.  



Lukas och Gabriella njuter i solen!



Vi har hunnit med en dag i Kristianopel med Emma, Sören och Judith oxå!  Det är min gamla gymnasieklasskompis från Vimmerby och hennes familj.  Det var superfint i Kristianopel!  Vi käkade middag på Gästis.  Så himla gott!!!  Till efterrätt tänkte jag ta pannacotta men den kostade 85 spänn och jag blev lite snål...man brukar ju liksom få jättelite när man beställer det.  Så jag tog kladdkaka istället.  Emma tog pannacotta och fy vad jag blev avis.  Den var hur god som helst och man fick typ en hel tallrik så nästa besök blir det en sån!!!  Rekommenderas varmt! 





Vid 21 tog Sören, Gabriella och Lukas ett kvällsdopp.  Lukas fick bada med Sören.  Det tyckte han var kul! 



Även de små barnen fick komma ut på bryggan en runda!   

RSS 2.0